King Arthur Flour, Без глютену, суміш для приготування хліба та основи для піци, 18,25 унці. (517 г)

- В наявності
- Код: KNG-07500
539,24 ₴
485,32 ₴
- +380 (67) 807-21-08Отдел продаж
- +380 (95) 682-34-54
- +380 (93) 428-69-79
Опис
Опис
- Випічка з радістю з 1790 року
- Домашній смак + текстура
- Без молочних продуктів
- Містить пакетик дріжджів
- Брак глютену в складі підтверджено сертифікатом Certified Gluten Free
- Не містить ГМО
- Кошерний продукт
- Сертифікат B Corporation
- На 100% належать працівникам. Прагнення до якості
У цій коробці міститься 1 пакетик хлібної суміші&1 пакетик дріжджів.
Збагачений
- Залізо
- Кальцій
- Вітамін B
Рекомендації щодо застосування
Наш безглютеновий хліб залишається свіжим довше від хліба інших виробників. Зберігати в герметичному пакованні та вжити впродовж 3 днів або помістити в морозилку.
Рецепт приготування безглютенового хліба
Вам буде потрібно:
- 4 столові ложки вершкового масла, топленої олії або олії
- 1 3/4 чашки теплого молока (35oС)
- 3 великих яйця кімнатної температури
Для безмолочної версії: Використовуйте 1/4 чашки соняшникової олії та 1 1/2 чашки теплої води.
- Для змішування олії, молока та яєць скористайтеся електричним міксером. Додайте 1 чашку суміші та дріжджі. Додайте решту суміші. Після кожного додавання суміші проводьте по дну чаші та збийте тісто на помірно високій швидкості впродовж 30 секунд. Після того як вся суміш буде додана, збийте тісто на помірно високій швидкості впродовж 2 хвилин.
- Закрийте харчовою плівкою та дайте тісту піднятися впродовж 30 хвилин.
- Перемішайте, щоб видалити зайве повітря. Викладіть тісто на злегка змащену олією форму для випікання розміром 22 х 12 см, залишивши по центру опуклість, як у традиційного хліба. Вологими пальцями акуратно протріть і вирівнйте поверхню. Розігрійте духову шафу до температури 175 °C.
- Накрийте змащеною олією харчовою плівкою, залишивши місце для розширення тіста. Дайте тісту піднятися, поки вершина буханки не підніматиметься над краями форми для випікання на 2,5 см. Зачекайте 20-40 хвилин залежно від кімнатної температури. Акуратно видаліть харчову плівку.
- Запікайте до утворення золотистої коричневої скоринки, поки температура в центрі не досягне 93-98oС за показаннями швидкодійного термометра (50-60 хвилин). Вийміть з духовки та дайте хлібу охолонути.
Рецепт приготування безглютенового коржу для піци
- 1/4 чашки теплої води (35oС)
- 4 столові ложки рослинної або оливкової олії, плюс додаткова кількість для дек
- 3 великі ящики кімнатної температури
2 піци (12-16 шматочків)
- Використовуйте електричний міксер для змішування води, олії та яєць. Додайте 1 чашку суміші та дріжджі. Додайте решту суміші. Після кожного додавання суміші проводьте по дну чаші та збийте тісто на помірно високій швидкості впродовж 30 секунд. Після того як вся суміш буде додана, збийте тісто на помірно високій швидкості впродовж 2 хвилин.
- Закрийте харчовою плівкою та дайте тісту піднятися впродовж 30 хвилин.
- Перемішайте, щоб видалити зайве повітря. Розігрійте духову шафу до температури 200oС.
- Змащуйте листи для випічки або піци олією. Викладіть по половині тіста на кожен лист; він має бути дуже м'яким і липким. Обприскайте поверхню тіста олією і надайте кожній половині тіста форму кола або овалу розміром 30-35 см. Дайте тісту піднятися впродовж 30 хвилин.
- Запікайте, поки центральна частина не осяде, а краї не почнуть купувати коричневий колір, 8-12 хвилин залежно від товщини тіста. Вийміть дека з духовки та накрийте за бажанням. Запікайте додатково 6-10 хвилин, поки дно коржа не стане коричневим, а верхня частина не пропечеться.
Інгредієнти
Хлібна суміш: Спеціальна больова суміш (рисове борошно, тапіоковий крохмаль), тапіоковий крохмаль, картопляний крохмаль, тростинний цукор, емульгатор (моно- та дигліцериди), сіль, ксантанова камедь, суміш вітамінів і мінералів (карбонат кальцію, нікотинамід (вітамін B3), відновлене залізо, тіаміну гідрохлорид (вітамін B1), рибофлавін (вітамін B2), ферменти. Дріжджі: дріжджів, сорбітан моностеарат, аскорбінова кислота.
Виготовляється на обладнанні, на якому також обробляються яйця, молоко, сою й кокосові горіхи.
Попередження
Не їжте сиру суміш, тісто або кляр.
Наш безглютеновий хліб залишається свіжим довше, ніж хліб інших брендів. Зберігати в герметичному пакованні та вживати впродовж 3 днів або заморозити.
Інформація про добавки | |||||
Serving Size: about 3 Tbsp. mix (32 g) | |||||
Servings Per Container: 16 | |||||
Mix | %Daily Value* | Prepared | %Daily Value* | ||
Calories | 110 | 160 | |||
Total Fat | 1 g | 1% | 5 g | 6% | |
Saturated Fat | 0.5 g | 3% | 3 g | 15% | |
Trans Fat | 0 g | 0 g | |||
Cholesterol | 0 mg | 0% | 45 mg | 15% | |
Sodium | 190 mg | 8% | 210 mg | 9% | |
Total Carbohydrate | 25 g | 9% | 27 g | 10% | |
Dietary Fiber | 0 g | 0% | 0 g | 0% | |
Total Sugars | 2 g | 3 g | |||
Incl. Added Sugars | 2 g | 4% | 2 g | 4% | |
Protein | 1 g | 3 g | |||
Vitamin D | 0 mcg | 0% | 0.5 mcg | 2% | |
Calcium | 60 mg | 4% | 100 mg | 8% | |
Iron | 1.7 mg | 10% | 1.8 mg | 10% | |
Potassium | 30 mg | 0% | 80 mg | 2% | |
Thiamin | 0.24 mg | 20% | 0.25 mg | 20% | |
Riboflavin | 0.14 mg | 10% | 0.23 mg | 20% | |
Niacin | 1.8 mg | 10% | 2.2 mg | 15% | |
*The % Daily Value tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice. |
Характеристики
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Код UPC | 071012075003 |
Вага в упаковці | 0.66 кг |
Доступно, починаючи з | 05 04 2011 |
Код товару | KNG-07500 |
Кількість в упаковці | 1.14 фунт шт. |
Розміри | 19.6 x 13.6 x 5.2 cm , 0.56 кг |
Термін придатності | 02 08 2022 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 485,32 ₴